Invitation til båd dåb

Invitation til båd dåb

Kære alle venner!
For første gang har Søspejderne købt en splinterny båd og før vi for alvor kan tage båden i brug skal den døbes traditionen tro!

Båden, en Svendborg Jolle med sejl nr. 205, er sammen med 11 andre både resultatet af et projekt lavet i samarbejde med Det Danske Spejderkorps og Nordea Fonden. Svendborg jollen er søspejdernes favorit patrulje fartøj og bruges af de fleste søspejder grupper rundt i landet og nu også hos Nørre Alslev Spejderne.

Søspejderne vil være vært med kage og børnechampagne og efter endt dåb vil (hvis vejret tillader det) være mulighed for sejlads i den eller en af vores andre både.

TID: Søndag d. 27. Maj kl 12:00 STED: Sortsø Havn, Sortsøvej 20, 4850 Stubbekøbing ANKOMST VED BÅD: N54°54,890’ E011°58,903’. Indsejlings kurs: 235°, max dybde: 2M VED SPØRGSMÅL: Mikkel Riber, Søspejderleder. Telefon: 23301985, E-mail: riber@calico-jack.dk


Comments are closed.